AK Parti Kars Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte köy ziyaretlerine başladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın ilk durağı Maksutçuk, Aydınalan, Başkaya, Çağlayan köyleri oldu. Köy muhtarları ve köylülerle bir araya gelen Prof. Dr. Kılıç, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

AK Parti hükümetlerinin her zaman halkın ve hakkın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirten AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, 24 Haziran’dan yapılacak olan seçimler için destek istedi.

ak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(1).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(2).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(3).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(4).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(5).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(6).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(7).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(8).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(9).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(10).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-koyleri-ziyaret-etti-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler