AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı ve yönetim kurulu üyeleri Bozkale, Güdeli, Söğütlü, Çığırgan, Çorak, Hasçiftlik, Yücelen, Karaçoban, Çakmak ve Doğankaya köylerini ziyaret ettiler.

Gittikleri köylerde vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanmaya devam edilen Prof. Dr. Yunus Kılıç ve beraberindekiler “Durmak Yok Yola Devam” sloganıyla seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-secim-calismalarina-devam-ediyor-(1).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-secim-calismalarina-devam-ediyor-(2).jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-secim-calismalarina-devam-ediyor-(3)-001.jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-secim-calismalarina-devam-ediyor-(4)-001.jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-secim-calismalarina-devam-ediyor-(6)-001.jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-secim-calismalarina-devam-ediyor-(5)-002.jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-secim-calismalarina-devam-ediyor-(7)-001.jpgak-parti-kars-milletvekili-adayi-prof.-dr.-yunus-kilic-secim-calismalarina-devam-ediyor-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler