AK Parti Kars milletvekili adayları, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Kars milletvekili adayları, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltıya milletvekili adayları Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılınç ve Suat Doğan katıldı.

 

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltıya milletvekili adayları Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılınç ve Suat Doğan katıldı. 'Kars'ı nasıl daha hızlı daha fazla geliştiririz? Türkiye'deki bu büyük fotoğrafın içinde Kars'ı daha nasıl iyi yerlere getiririz?' arayışı ile hizmet edeceklerini ifade eden Ahmet Arslan, "AK Parti hükümetleri insanlara hizmet götürmek adına gerek Köydes ile gerek yaptığı yollar ve hava alanlarıyla, demir yollarıyla ve diğer alanlarda yaptıkları açılımlarla sınır tanımıyor. İşte biz istiyoruz ki bu sınırsız imkânlar çerçevesinde Kars için mutfakta yemekleri çok hızlı pişirelim. Bir başka ifadeyle projeleri çok hızlı hazırlatalım, çok hızlı hazırlayalım Kars'a bugüne kadar olan hizmetleri katlayarak Karslının refahı için ve gelişmişlik için devreye sokalım. " dedi. 

Yunus Kılınç ise talep edilen şeylerinin olabilirliğinin üzerinde durarak, "Bizler Seçim politikamızı tamamen nezaket ve zarafet üzerine oturtacağız. Tamamen Kars için yapmayı düşündüğümüz şeyleri anlatacağız, asla hiçbir aday hakkında yorum, etnik ayrımcılık ve temel değerler üzerinden siyaset yapmayacağız. Ufak hesaplar içerisine girmeyeceğiz. " diye konuştu. 

Suat Doğan ise Kars'ın potansiyelini değerlendirmek, var olan değer ve imkânları daha ilerilere taşımak için bu yola çıktıklarını altını çizerek, 12 Haziran'daki seçimin ülkeye, Kars'a ve dünyaya hayırlı sonuçlar getirmesini temenni etti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler