AK Parti Kars Milletvekili Adaylarının 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili Adaylarının 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Suat Doğan ile AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladılar.

 

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması sürecinde, Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatması ve 19 Mayıs’ı yarınlarımız olan gençlere armağan etmesi geleceğimiz için büyük anlam ifade etmektedir.

    

“Bugün Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı ve milli mücadeleyi başlattığı tarih olan 19 Mayıs 1919’un 92. yıldönümünü birlik ve beraberlik içinde coşku ve heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

19 Mayıs, Türk Milletinin yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde dahi tükenmeyen gücünü tüm dünyaya ispatladığı, büyük bir gündür. Atatürk Türk gençliğine duyduğu güveni en büyük mirası olan Cumhuriyeti gençlere emanet ederek göstermiştir. Çünkü gençler milletlerin gücü ve yarınlarıdır. Ülke değerlerine sahip çıkan ve tarihini bilen milletler, medeniyet sahnesinde her daim var olabilmişlerdir. Türk gençliği de bu kutsal emanetin bilincinde olarak, her türlü sorunu aşabilecek, Türkiye'yi yarınlara en iyi şekilde taşıyabilecek güçtedir.

        

Bu duygu ve düşüncelerle tüm gençlerimizin bayramını kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyoruz.”

 

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler