Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kağızman'da Halkla Buluştu

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kağızman'da Halkla Buluştu

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, parti teşkilatı ile birlikte Kağızman’a giderek bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Kağızman’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Milletvekili Adem Çalkın, Kağızmanlılar ile bir araya geldi.

Kağızman’da büyük ilgi gören Çalkın ; “Kağızmanımızda hemşehrilerimizle çay sohbetinde buluşarak, istek ve taleplerini aldık. İlçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdik. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Kağızman’a doğalgazın gelmesi için büyük emek sarf eden Milletvekili Çalkın, Kağızmanlı hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi bu kış doğalgaz kullanılacak, diyerek şunları belirtti : “Kağızman'ımızda evlerde ve iş yerlerinde doğalgaz kullanımı için artık sayılı günler kaldı. Doğalgaz boru hattının ilçemiz merkezinde sona yaklaşan çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık. Kağızmanlı hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi bu kış doğalgaz kullanılacak demiştik. Kağızman'ımıza hayırlı olsun.”

KAĞIZMAN BARAJI’NDA İNCELEME

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, DSİ 24. Bölge Müdürü Serdar Kotan ile birlikte Kağızman Barajı’nda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Adem Çalkın ; “Kağızman Barajımızda incelemelerde bulunarak, kazı çalışmaları devam eden barajımız hakkında yetkililerden bilgi aldık. Kağızman ve çevresine büyük katkı sunacak barajımızla ilgili yapılan çalışmaları birebir takip ediyoruz. Kağızman Ortaköy'de yapılan barajımız, sulama, içme suyu ve enerji ihtiyacını karşılayacaktır. Depolama hacmi 19 milyon m³, 3079 hektar alan sulanacak. 2 milyon 850 bin m³ içme suyu, 4,22 megabayt enerji üretilecek. Karsımız ve Kağızmanımız için büyük bir öneme sahip olan barajımız hayırlı olsun.” dedi.

a64654.jpga65454.jpga3423432.jpga8748954.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler