AK Parti Kars Milletvekillerinden Şehit Ailelerine Taziye Mesajı

AK Parti Kars Milletvekillerinden Şehit Ailelerine Taziye Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Hakkari'de ki hain saldırıda şehit düşen askerler için taziye mesajı yayımladılar.

 

Arslan ve Kılıç’ın yayımladığı ortak taziye mesajında, ‘’Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçlerimize karşı gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınıyor, vatan savunması esnasında şehit düşen güvenlik görevlilerimize  Allahtan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun’’ denildi.

 Milletin her bir ferdine, şehitlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine sabır ve başsağlığı dileyen Arslan ve Kılıç, mesajında şunları kaydetti: ‘’Yaralı güvenlik mensubu kardeşlerimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Bu coğrafyada biz bir ve bütün olarak durabiliyorsak, özgürce yaşayabiliyorsak, bayrağımız inmiyor, ezanımız da dinmiyorsa, bu ancak aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Vatanın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden tüm kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, Aziz Milletimizin Başı sağ olsun.’’

  yes.20111020210350..jpg  yes.20111020210427..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler