AK Parti Kars Milletvekillerinin 19 mayıs mesajı

AK Parti Kars Milletvekillerinin 19 mayıs mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladılar.

 

Mesaj şöyle: 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsuna çıkarak istiklal mücadelemizin meşalesinin yaktığı tarih olan 19 Mayıs 1919, Cumhuriyet tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Millet olarak, zaferle sonuçlanan bu mücadelenin başladığı gün olan 19 Mayıs’ı, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak her yıl sevinçle ve gururla kutluyoruz. İstiklal şuuruyla hareket ederek gençlerimize daha müreffeh bir ülke bırakmak için azim ve kararlılıkla çalışmaktayız. Hamdolsun ki, bu gün ülkemiz AK Parti iktidarıyla birikmiş pek çok sorunun üstesinden gelmiş, hayal dahi edilemeyen pek çok hizmeti gerçekleştirerek muasır medeniyetlerin üstüne çıkma hedefine doğru istikrarla ve istikametle ilerlemektedir.
 
Bizlere intikal eden emaneti emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizi parlak bir istikbal bekliyor. Bu duygu ve düşüncelerle, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmetle ve şükranla anıyoruz. Bütün gençlerimize ve milletimize selam ve sevgiler sunuyoruz.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler