AK Parti, Mahalle ve köylerin genel sorunlarını masaya yatırdı

AK Parti, Mahalle ve köylerin genel sorunlarını masaya yatırdı

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Merkez İlçe Başkanı Örgür Turhan, mahalle ve köylerin genel sorunlarını ele aldıklarını söyledi.

 

Turhan, “Genişletilmiş danışma meclisi toplantıları her kademede yapılan en geniş katılımlı toplantılardandır. Gördüğünüz gibi Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ile Partimizin Tüm Kademe Teşkilatları bugün burada bulunmaktadır. Dolayısıyla her üyeye sirayet edecek bu toplantılarımızı bundan sonrada uygun zamanlarda da periyodik olarak yapacağız. Bu toplantıdan amacımız teşkilat kademelerimizdeki her birim mensubunu, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve Yerel yöneticilerimizle bir araya getirerek teşkilatımız ve ilimizin sorunlarını ortaya koyarak bu sorunların çözüm yollarını tespit edip ileriye yönelik projeler üretmektir.  Her toplantımızda olduğu gibi Danışma Meclisi Toplantımızın da bir şekli ve uygulama biçimi vardır. Toplantılar belli bir gündem maddesi altında gerçekleştirilir ve toplantıların verimli geçmesi için gündeme bağlı kalınır.” dedi.
 
Bu toplantıdaki amacın yaşadığımız yerlerin sorunlarını ortaya koymak ve çözüm üretmek olduğunu da belirten Turhan, “Bunu yaparken de amacımız hiç kimseyi yermek ve küçük düşürmek değildir. Bugün ki toplantımızın en önemli gündem maddesi, mahalle ve köylerimizin genel sorunlarını tespit etmekle beraber mahalle ve köylerimizdeki teşkilatlarımızın bilgilerini güncelleyip, bu bilgileri oluşturduğumuz köy ve mahalle karnelerimizde toparladıktan sonra milletvekillerimiz ve yerel yöneticilerimizle bir araya gelerek sorunları aciliyet sırasına göre çözüm bulmak olacaktır. Toplantımızın içeriğinden kısaca bahsettikten sonra Dünyanın ve Ülkemizin en büyük teşkilatı olan Ak Partinin bir mensubu olarak bu büyük camia içerisinde teşkilatçılık ruhu ile birbirimize güven, saygı, sevgi ve bağlılığı ön plana çıkartmalıyız.  Birlikte hareket etme düşüncesi içinde olup hiç kimseyi ötekileştirmeden ve birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızı yolda bulduklarımızla değiştirmeden, herkesi kucaklayarak, Birbirimizin hata ve eksikliklerini içimizde düzeltip kimseyi kırmadan hizmet üretmeye çaba göstereceğiz.” şeklinde konuştu.
 
Turhan daha sonra şunları söyledi:
“Bir Dünya Lideri olan Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi ahde vefayı en önemli prensip kabul edip kimsenin bizi vefasızlıkla itham etmesine müsaade etmeyeceğiz. Her birimiz Ak Parti misyonuna yakışır bir teşkilat mensubu olarak örnek bir siyasetçi duruşu sergileyeceğiz.  Bütün bu değerlerle birlikte ilimizde Ak partiyi layık olduğu seviyeye çıkarma gayreti içinde olacağız. Bir kardeşiniz olarak size güvenim tamdır. Bu meşakkatli yolda birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engelin olmadığına inancım tamdır. Merkez ilçe Yönetimi olarak omuzlarımızdaki sorumluluğun ağırlığının bilincindeyiz. Bu bilinçle halka hizmeti hakka hizmet bilip var gücümüzle çalışacağız. Hiçbir vatandaşımızı geri çevirmeden, sıkıntılarını kendi sıkıntımız bilip, dertleriyle dertlenip sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Bunu yaparken de yorulmak yok, caymak yok velhasıl durmak yok hizmete devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür eder toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler