Ak Parti Milletvekilleri Selim'de

Ak Parti Milletvekilleri Selim'de

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a geldi.

Kars’tan Selim İlçesi’ne geçen milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, burada vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden vekiller, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. AK Parti hükümetinin Kars’taki yatırımlarını vatandaşlara anlatan vekiller, Kars’ın çok yakın gelecekte Türkiye’nin ticaret merkezi olacağını kaydettiler.

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Selimli vatandaşları dinlediklerini, vatandaşların sorunlarını öğrendiklerini bu sorunların çok kısa sürede çözülmesi için ilgili kurumlarla görüşeceklerini belirtti.

Prof. Dr. Yunus Kılıç; “Biz Sayın Ahmet Arslan ile birlikte Kars’a sürekli geliyoruz. Buradaki yatırımları yerinde görüyoruz. Çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler alıyoruz. Her hangi bir tıkanıklık varsa bunu çözüyoruz” dedi.

Milletvekili Ahmet Arslan’da Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattının tamamlanmasıyla birlikte Kars’ın ticaret merkezi olacağını söyledi.

Arslan; “Kars’ta çok önemli dünya projeleri hayata geçmek üzere. BTK Demiryolu çalışmaları hızla sürüyor. Buna ek Lojistik Merkez. Bunlar tamamlandığında Kars Türkiye’nin göç veren değil, göç alan ili konumuna gelecektir” diye konuştu.

Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden vekiller, bir süre vatandaşları dinledi. Vatandaşlara her türlü sorunlarını kendileriyle paylaşmalarını isteyen vekiller, buradan AK Parti Selim İlçe Başkanlığı’na geçtiler. AK Parti Selim İlçe Başkanı Coşkun Altun’dan ilçe ile ilgili genel bilgi aldılar.

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan’ın Selim ziyaretine İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu’da eşlik etti.

a1.20130613101859..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler