AK Parti’den Gazeteciler Cemiyetine ‘hayırlı olsun’ ziyareti!

AK Parti’den Gazeteciler Cemiyetine ‘hayırlı olsun’ ziyareti!

Arslan, Kılıç ve Çalkın’dan Gazeteciler Cemiyetine ‘hayırlı olsun’ ziyareti.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetim kurulu üyeleri, Kars Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulunda yönetim kurulu başkanı seçilen Yargıç Harmankaya ve yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

Ziyaret esnasında Kars Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Serhat TV Yönetim Kurulu Başkanı Alican Alibeyoğlu da hazır bulundu.

Başkan Harmankaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Arslan ve Kılıç, Cemiyet ile her zaman birlik içerisinde çalışacaklarını belirterek, “Basın, şehrin gözü ve kulağıdır. Protokol ve vatandaşlar arasında köprü olan basın bizler için her zaman değerli ve kıymetlidir.” Dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin ve meslektaşlarının sorunlarını her zaman gündeme taşımak adına çalışmalarına aralıksız devam edeceğini dile getirdi.

dsc_0118.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler