AK Parti'den Kars Devlet Hastanesi'ne Ziyaret!

AK Parti'den Kars Devlet Hastanesi'ne Ziyaret!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Devlet Hastanesi Yeni Yoğun Bakım Ünitesi'nde incelemelerde bulundular.


AK Parti'den Kars Devlet Hastanesi'ne Ziyaret!


AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Devlet Hastanesi Yeni Yoğun Bakım Ünitesi’nde incelemelerde bulundular. 


AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç’ı hastane girişinde Başhekim Yunus Yılmaz, Başhekim Yardımcısı Hikmet Üre, ve hastane personeli karşıladı. Buradan yeni Yoğun Bakım Ünitesi’ne geçen milletvekilleri Başhekim Yunus Yılmaz’dan hastane hakkında bilgiler aldılar.


Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti hükümetinin sağlık alanında çok önemli gelişmelere imza attığını, Kars’ın bu gelişmelerde nasibini aldığını kaydetti. Arslan; “Türkiye’de sağlık alanında önemli gelişmeler ve dönüşümler yaşanıyor. Bunu Kars’ta da görmek mümkün. Artık Kars’ta mecbur kalınmadıkça dışarıya hasta sevki yapılmıyor. Bugünde burada yeni yoğun bakım ünitemizi gördük. Kars her anlamda olduğu gibi sağlıkta da önemli mesafe kat etti” dedi.


Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’tan Türkiye’nin her hangi iline hava ambulansı ile çok kolay ulaşıldığını kaydetti. Kılıç; “Bugün hastanelerde sıra beklemekten, doktor sıkıntısı yaşamaktan, Türkiye’nin her köşesine uçak ambulans ile hasta sevki yapılıyor. Bunlar yıllarca dünyada yaşanan ve Türkiye’de olmayan uygulamalardı. Artık Türkiye’de uçak ve helikopter ambulanslarla vatandaşlara hizmet veriyoruz. Bu Türkiye’nin sağlık alanında nereden nereye geldiğinin göstergesidir. AK Parti hükümeti Sağlık alanında da çok güzel işler yaptı” diye konuştu.


AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, yeni yoğun bakım ünitesinde gezerek Başhekim Yunus Yılmaz’dan bilgiler aldılar. Milletvekilleri hastanede yapılan çalışmaları da yerinde gördü. Milletvekilleri bir süre hasta yakınları ve hastalarla da sohbet etti. Daha sonra Başhekim Yunus Yılmaz’ın makamına geçen milletvekilleri, burada hastane yönetimiyle fikir alış-verişinde bulundular. Milletvekili Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, daha sonra hastaneden ayrıldı.

3.20130926130335..gif4.20130926130345..gif5.20130926130355..gif6.20130926130405..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler