AK Parti’den Seçim Öncesi Açıklama

AK Parti’den Seçim Öncesi Açıklama

AK Parti Kars İl Başkanlığı, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi parti binasında ilçe belediye başkanları, il ve belediye meclis üyeleriyle birlikte basın toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti’den Seçim Öncesi Açıklama

AK Parti Kars İl Başkanlığı, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi parti binasında ilçe belediye başkanları, il ve belediye meclis üyeleriyle birlikte basın toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş başkanlığında düzenlenen toplantıya,  İl Genle Meclis Başkanı Necati Dallı, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, Arpaçay Beldiye Başkanı Erçetin Altay ve Susuz Belediye Başkanı Murat Uray ile İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş’ta Karslıları 10 Ağustos’ta sandık başına giderek oy kullanmaya davet etti. Başkan Yurdakoş, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gerekli güvenlik önlemlerinin alındığına dikkat çekerek, seçimlerin Kars’ta huzur içerisinde geçeceğini söyledi.

Katılanlar adına hazırlanan ortak basın açıklamasını okuyan Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, cumhurbaşkanlığı seçiminin Başbakan Erdoğan için bir veda değil yeni Türkiye’ye ‘Merhaba’ seçimi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 3 gün kaldığını hatırlatan Başkan Altun, “Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanı seçimine birkaç gün kaldı. Bu seçimi iki açıdan değerlendirmek gerekir. Birincisi Türkiye’de yaşanacak büyük değişim. İkincisi ise bu önemli seçimin Kars’ımız açısından taşıdığı anlamdır. Her zaman söylediğimiz gibi yapılacak olan sadece bir Cumhurbaşkanı seçimi değildir. Bu seçimde ilk defa milletimiz devlet başkanını bizzat kendi oylarıyla seçecektir. 10 Ağustos’ta Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkü’ne uğurlayacağız. “Bu bir veda değil yeni Türkiye’ye merhaba seçimidir” Böylece AK Parti 12 yıllık iktidarı boyunca ülkemize yaptığı büyük hizmetleri, yeni bir boyuta ve farklı formata taşımaktadır. 10 Ağustos, Türkiye’nin değişimi ve gelişimi için tarihi bir gün olacaktır.”dedi.

 ‘MEDENİYET YÜRÜYÜŞÜNÜN SAHİBİ MİLLETİMİZDEN BAŞKASI DEĞİLDİR’

Altun okuduğu ortak basın açıklamasında ayrıca şu ifadeleri kulanı:

 “Türkiye gelecek hedefleri olan büyük bir ülkedir.  “Ülkemiz, 2023 hedeflerine Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir. 2053 ve 2071 vizyonunun yapı taşları da bizzat müstakbel Cumhurbaşkanımız tarafından kararlılıkla döşenecektir. Hiç şüphesiz bu büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir. Çünkü biz bugüne kadar sadece milletle ve millet için siyaset yaptık. Milletimiz de her seçimde partimize bir önceki seçimden daha fazla oy verdi ve sahip çıktı.”

 ‘SEÇİMDE ELDE EDECEĞİMİZ SONUÇ, KARS’IN ELİNİ GÜÇLENDİRECEK’

Bu seçim muhakkak ki Kars’ımız için de son derece önemlidir. Ben bu seçimde, Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kars’dan da güçlü bir destek çıkacağını düşünüyoruz. Bunu bizzat sahada müşahede ettik. Seçim kampanyası boyunca teşkilatımız ile birlikte hemşerilerimizle buluştuk, hasbıhal ettik ve desteklerini istedik. Halkımızın başbakanımıza olan sevgisi ve teveccühü bizleri son derece mutlu etti. Bu seçimde yüzde 50’nin üzerinde bir oyla Kras’ın ‘ben de varım’ diyeceğini düşünüyoruz. Zira Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde edeceğimiz sonuç, Kars’ın elini güçlendirecektir.”

‘BU ŞEHİRDE YAŞAYAN HERKESTEN DESTEK İSTİYORUZ

Son olarak aracılığınızla bir hususu daha ifade etmek istiyorum. Açık yüreklilikle söylemem gerekirse, sadece AK Parti Kars İl Başkanı olarak değil; aynı zamanda da bir Karslı olarak, daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun; dünya görüşü ne olursa olsun, memleketi, cinsiyeti, eğitimi, sosyal statüsü ne olursa olsun, bu şehirde yaşayan herkesten destek istiyoruz. Çünkü bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek, sadece mazlum milletlerin kurtuluşuna, Türkiye’nin güçlenmesine ve milletimizin refahına oy vermek değildir. Aynı zamanda Kars’ın yarınlarına ve yediden yetmiş yediye bu şehirde yaşayan herkes için daha iyi bir geleceğe oy vermek demektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyor; herkesi 10 Ağustos’ta sandık başına gitmeye ve milletimizin büyük yürüyüşüne katılmaya davet ediyorum.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler