AK Partililer Seçim Bürosu'nda...

AK Partililer Seçim Bürosu'nda...

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, partilerinin seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Partililer Seçim Bürosu'nda...


AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, partilerinin seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. 


Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile birlikte seçim bürosuna gelen milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Seçim Bürosu’nda açıklama yapan milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, dışarıda ve içeride AK Parti’nin üzerine oyunlar oynadığını belirttiler.


Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, “AK Parti’nin güçlenmesinden rahatsız olanlar var. Gerek dışarıda ve gerekse içeride AK Parti’ye ve Başbakanımıza yönelik başlatılan saldırılara ve oyunlara halkımız prim vermiyor. Seçim öncesinde çıkarılan bu tür karalamalara kimse inanmıyor. Hem içeride oynanan oyunlar, hem dışarıda oynan oyunlarla AK Parti yıkılmaz, bilakis sizlerin destekleriyle daha da güçlenerek gelecektir” dediler


Kars’ta hükümetin yatırımlarının artarak devam ettiğini ifade eden Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, “Kars’a hükümetin yatırımları devam ediyor. Sağlıktan, eğitime kadar bir çok alanda Kars yatırım gördü. Gerek yerel yönetim ve gerekse merkezi hükümetin yatırımları artarak Kars’a geliyor. Biz bu anlamda Ankara’da devam eden projeleri takip ediyoruz. Belediye başkanımız burada yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. El birliği ile Kars’ın geleceğe taşıyacağız” diye konuştular.


AK Parti’nin seçim bürosuna akın eden vatandaşlar ise Başkan Bozkuş’a destek sözü veriyor. Belediyenin Kars’ta çok önemli projelere imza attığına dikkat çeken vatandaşlar, “Biz son 5 yılda hizmet gördük. Evlerimizde sularımız akıyor. Çöplerimiz alınıyor. Yollarımız yapıldı. Parklarımız yapıldı. Belediye hizmetlerinden yararlanıyoruz. Daha ne isteyelim” diyerek milletvekillerine destek sözü verdiler.

3.20140128121327..gif4.20140128121337..gif5.20140128121346..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler