Akdağ, KAÜ Araştırma Hastanesine Ziyaret!

Akdağ, KAÜ Araştırma Hastanesine Ziyaret!

AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, Kars ziyaretinde son zamanlarda dillendirilen Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.

Çeşitli incelemeler yapmak üzere Kars’a gelen AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın eşliğinde Cuma Namazı öncesinde Hasan Harakani Hz. Türbesine ziyarette bulundu. Cuma namazını Evliya Camii’nde kılan Akdağ, Cuma çıkışı bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

‘ATEŞ OLSANIZ CÜRMÜ KADAR YER YAKARSINIZ’

Daha sonra AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Recep Akdağ, AK Parti’nin hizmet kararlılığını ve terörle olan mücadelenin sonu getirilinceye kadar devam edeceğini kaydetti. Muhalefet partilerini de sert bir dille eleştiren Akdağ, HDP cephesine de ‘Ateş olsanız cürmü kadar yer yakarsınız’ ifadeleriyle yüklendi.  Doğu ve Güneydoğu bölgesinin kalkınması için çeşitli projelerin üretildiğini, hizmetlerin devam ettiğini ve bu hizmetlerin hızlandırılacağını da söyleyen Akdağ, “Bu bölgelerin kalkınmasını hızlandırmak adına hep birlikte hareket edeceğiz. Buraları kalkındırırken tek tek düşünmek yerine gerek coğrafi koşulları, gerekse yaşam şartları birbirine yakın olan yerleri beraber düşünerek hep birlikte kalkındıracağız. Bu projeleri geliştirirken, bu hizmetleri yaparken sizlerin de fikirleri, sizlerin de düşünceleri bizler için çok önemli. Zaten burada olmamızın nedeni de bu. Sizler bu bölgede yaşayan insanlar olarak yapılabilecek hizmetleri daha iyi biliyorsunuz. Siz söyleyeceksiniz, hizmetler yerine getirilecek.” dedi.

Yeni anayasaya ilişkin de açıklamalarda bulunan Akdağ, muhalefet liderlerinin bu noktadaki tutumunu da sert bir dille eleştirdi. Güneydoğu’da devam eden çatışmaları da değerlendiren Akdağ, sivil vatandaşlara zarar gelmemesi adına büyük çaba sarf edildiğini ve er ya da geç oranın halkının terör belasından kurtarılacağının altını çizdi.

CHP cephesine Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarının saldırıdan oluştuğunu söyleyerek, “Milletin iradesiyle seçilmiş bir Cumhurbaşkanına saldırmayı muhalefet sanıyor. Varsın o muhalefeti bu sansın, herkes her şeyi görüyor.” dedi.

HDP’nin ise birilerinin taşeronluğunu yaptığını kaydeden Akdağ, “Arkalarını bir yerlere yaslayan bu söylemde bulunanların ne tür girişimlerde bulunduklarını yer yer gördük. Birileri araçlarıyla terör örgütlerine cephane taşıdı, birileri arkasını bu terör güçlerine yasladı. Siz arkanızı nereye yaslarsanız yaslayın. Bizim terörle mücadelemiz devam edecek. Terör örgütünün adı ne olursa olsun ister PKK olsun, ister DAİŞ olsun, isterse DHKPC olsun biz karşısında olacağız ve insanlarımıza zarar gelmemesi için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” cümleleriyle yüklendi.

ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN KİTAPLARINI OKUMADINIZ MI?

MHP’nin ise başkanlık sistemine karşı çıkmasını Alparslan Türkeş’in kitaplarında da yer alan başkanlık sistemiyle örneklendirdi ve sordu ‘Siz Alparslan Türkeş’in kitaplarını hiç okumadınız mı? Neden başkanlık sistemi dediğini anlamadınız mı?’

Ak Parti Kars İl Başkanlığı’nda basına kapalı devam eden toplantının ardından son günlerde Kars kamuoyunda dillendirilen Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nin Acil Servisine ziyaret gerçekleştiren AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ’ı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Baş Hekimi Doç. Dr. Miktat Kaya ve hastane yetkilileri karşıladı.

Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisinde yatan hastaları ve sağlık personellerini ziyaret eden Akdağ, hastanede herhangi bir sorunun olup olmadığını sordu. Doktor ve sağlık personellerinden bir sorun olmadığı yanıtını alan Akdağ, hastalarla da bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çıkan dedikodulara yönelik bir çıkartma niteliğinde gerçekleştirdiği ziyaret sonrası hastane önünde açıklamada bulunan Recep Akdağ, “Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesi bu bölge için önemli bir yere sahip. Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti alması noktasında yeni çalışmalar ve yeni üniteler kazandırılıyor. Bu manada onkoloji ünitemizi ve daha birçok ünitemizi gezme fırsatı bulduk. Çalışan arkadaşlarımız görüldüğü üzere vatandaşa hizmet adına ellerinden geleni yapıyorlar, yapmaya da devam edecekler.” İfadelerini kullandı.

Recep Akdağ yoğun Kars gündemini Selim ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretle sürdürdü. Selim Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda Selimlilerle bir araya gelen Akdağ, burada gerçekleştirdiği toplantıda da vatandaşların taleplerini dinledi. Akdağ, Selim ziyaretini Selim Kaymakamı Erdinç Dolu’yu makamında ziyaret ederek sonlandırdı.

AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, Kars’taki çalışmasının ilk gününün son programında ise Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler