Akyaka'da Ak Parti'ye Yoğun İlgi

Akyaka'da Ak Parti'ye Yoğun İlgi

AK Parti Kars Milletvekili adayları, eski Devlet Hava Limanları (DHL) Genel Müdürü Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Av. Suat Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Akyakalı seçmenlerle buluştular.

 

Akyaka İlçesi girişinde karşılanan AK Parti milletvekili adayları uzun konvoy eşliğinde ilçe merkezine girdi. Akyaka’da adeta gövde gösterisi yapan milletvekili adayları Ahmet Arslan, Yunus Kılı. Ve Suat Doğan, Akyaka tren seferlerinin yeniden başlayacağının müjdesini verdi.

Akyakalılara seslenen Ahmet Arslan, tren seferlerinin yeniden başlaması için çalışmaların tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Arslan; “Yapılan yoğun çalışmalar sonucu Akyaka’da yeniden tren seferleri başlayacak. Ama bu eskisi gibi değil. Artık Akyakalılar çağın gerektirdiği gibi yeni ve konforlu trenlerle ulaşımlarını sağlayacak. Akyaka’da hizmete girecek olan raybüs, klimalı, hızlı ve konforlu tren, Akyaka seferlerine kısmet olursa 15 gün içerisinde başlayacak” dedi.

AK Parti 2’nci sıra milletvekili adayı Prof Dr. Yunus Kılıç, Akyaka’da tarım ve hayvancılığın yeniden canlanacağına dikkat çekti. Prof. Dr. Kılıç; “tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı Akyaka’da özellikle hayvancılığın gelişmesi için projeler hazırladık. Bu projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte ilçenin çehresi değişecek” diye konuştu.

AK Parti milletvekili 3’ncü sıra adayı A. Suat Doğan ise Akyaka’ya yatırımların AK Parti ile geleceğine dikkat çekti. Daha sonra halkın arasına giren, AK Parti Milletvekilleri, Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Suat Doğan ve İl Başkanı Ensar Erdoğdu’ya vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundular. Milletvekili adaylarının Kars’a ve Kars halkına yönelik projeleri ve samimiyetleri ise memnuniyet yarattı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber