Allah, Büyük Türk Milletini Korusun!

Allah, Büyük Türk Milletini Korusun!

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör “11’ncisi düzenlenecek olan Hilal Kete Gecesini ülkemizde yaşanan terör saldırıları nedeniyle şehitlerimizin manevi hatırasını ve milletimizin matemine duyduğumuz saygıdan dolayı ilerleyen tarihe ertelenmiştir.” dedi

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Ülkemizde yaşanan terör saldırılarına tepkiler devam ederken, düzenlenen programlar da iptal edilmeye başladı. Kars Ülkü Ocakları tarafından gelenekselleşerek düzenlenen ve 20 Aralık 2016 tarihinde düzenlemesi planlanan 11’nci Hilal Kete Gecesi şehitlerimizin manevi hatırasını ve milletimizin matemine duydulan saygıdan dolayı iptal edilerek, ileriki bir tarihe ertelendi.

Emperyalist zihniyetlerin Türk Milletine karşı kiralık terör çetelerini birer maşa olarak kullandıklarını belirten Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör, “Türk düşmanı ülkeler tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı yürütülen adı konulmamış savaş, yıllardır devam etmektedir. İstiklal harbinde denize döktüğümüz Emperyalist zihniyetin, o günden beri yiğitçe karşımıza çıkamadığı ve Türk Milletine karşı kiralık terör çetelerini birer maşa olarak kullanması bildiğimiz bir yöntemdir. Son zamanlarda birkaç terör örgütünün birleşerek kudurmuş köpekler gibi peşpeşe saldırması ise bu savaşın yoğunluğunun ve şiddetinin attığını göstermektedir. Hain ve kahpe saldırıların sonucunda vatan evlatlarının oluk oluk kanı akmakta ve bölük bölük şehit cenazeleri kaldırılmaktadır. Milli öfkemiz bir çığ gibi büyümektedir. Şehitlerimizin ardından milletimizin dua ve ağıtları göğe yükselmektedir.” dedi.

11’ncisi düzenlenecek olan Hilal Kete Gecesinin iptal edilerek, ilerleyen bir tarihe ertelendiğini söyleyen Başkan Güngör, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Böyle bir toplumsal atmosferde Kars ülkü Ocakları olarak her yıl düzenlediğimiz ve 20 Aralık 2016 tarihinde 11’ncisini düzenlemeyi planladığımız geleneksel Hilal Kete Gecemiz şehitlerimizin manevi hatırasını ve milletimizin matemine duyduğumuz saygımızın bir gereği olarak iptal edilerek ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir. Kars ve Türkiye kamuoyuna saygıyla duyurulur. Allah, Büyük Türk Milletini Korusun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler