ALMANYA NAKLİYESİNDE TERCİH EDİLEN FİRMALAR

ALMANYA NAKLİYESİNDE TERCİH EDİLEN FİRMALAR

Avrupa ekonomisinin lokomotifi pozisyonunda bulunup dünya pazarında oldukça önemli ölçüde söz ve pay sahibi olan Almanya, özellikle ağır sanayi, otomotiv sektörü ve makine endüstrisi alanlarında dünya sıralamasında zirve de yer almaktadır.

Bu yapısı ile ülkemiz dahil neredeyse tüm dünya ülkelerine ihracatlar gerçekleştiren Almanya, ihtiyaçları doğrultusunda önemli oranda ithalatta yapmaktadır. Bu noktada devreye giren ülkemiz Almanya ile ticari ilişkileri çerçevesinde hatırı sayılır derecede ihracat ve ithalat çalışmaları yapmaktadır.

Almanya’ya ithalat ve ihracat çalışmaları kara ve deniz yolu nakliyesi ile gerçekleşmekte, ülkemizin bir çok nakliye kuruluşu bu alanda boy göstermektedir. Almanya nakliye firmaları arasında bir süredir adından söz ettirmeye başlayan kuruluşlar arasına yeni bir firma girmiş, bu firma verdiği kaliteli hizmetleri nedeniyle kısa süre içerisinde önemli aşamalar kat etmiş, adından sıkça söz ettirir hale gelmiştir.

Şah Lojistik ismi ile Türkiye Almanya arası ihracat ve ithalat nakliye çalışmalarını sürdürmekte olan firma sahip olduğu C2 taşıma yetki belgesi, Uluslar arası Nakliyeciler Derneği (UND) üyeliği, öz varlık araçları ve deneyimli sürücü ve operasyon ekibi ile Almanya nakliye firmaları arasında önemli bir pozisyon elde etmiştir. Teknolojik alt yapısını sürekli güncelleyerek modern çağa uygun lojistik faaliyetlerini sürdüren Şah Lojistik Almanya’ya komple tır taşımacılığı ile birlikte her hafta düzenli çıkışları ile adrese teslim parsiyel nakliye hizmetleri de sunmakta, aynı zamanda konteyner taşımacılığı, açık yük nakliyesi, soğuk zincir ürün nakliyesi ve gabari dışı ağır nakliyat çalışmalarını da düzenli olarak yürütmektedir.

Türkiye’den Almanya’ya ihracat yük taşımalarının yanı sıra Almanya’dan Türkiye’ye ithalat nakliyesi ile Almanya’dan İran, Irak, Suriye, Azerbaycan ve Gürcistan gibi üçüncü ülkelere transit nakliye hizmetleri de sunmakta olan Şah Lojistik Mersin merkez ofisi, İstanbul, İzmir ve Konya şubeleri ile Almanya irtibat ofisleri aracılığı ile kesintisiz hizmetlerine devam etmektedir.

Haber kaynağı: Şah Lojistik

Önceki ve Sonraki Haberler