Alpaslan Yüce'nin Mevlid Kandili Mesajı

Alpaslan Yüce'nin Mevlid Kandili Mesajı

Kafkas Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Alpaslan Yüce, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yüce'nin mesajı şöyle:

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) insanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı bir manevi ortamı tebliğ etmiştir.  Bugün dünya, O’nun kutlu çağrısına kulak vermeye mecbur bir halde, Halep’te, Gazze’de, Arakan’da ve birçok beldede bombalarla, ablukalarla bir ölüm kalım savaşı vermektedirler. Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed’in (S.A.V) sünnet ve öğretilerine ne kadar muhtaç olduğumuzu en iyi bugünlerde anlıyoruz.

Bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan Sevgili Peygamberimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olarak büyük bir önem ve anlam taşıyan mübarek kandil dolayısıyla, başta Karslı hemşerilerim olmak üzere bütün İslam âleminin kandilini tebrik ediyor, Cenab-ı Hak’tan, ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hâkim olduğu günler nasip etmesini diliyorum. Bu gecenin getireceği manevi iklimden pay alarak, dualarınızın kabulünü Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler