Altın Yumruklara Başkandan Ödül

Altın Yumruklara Başkandan Ödül

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 10-16 Mayıs'ta Çorum'da yapılan Türkiye Üst Minikler boks Şampiyonasında kolalarında Türkiye ikincisi ve üçüncüsü olan boksörleri altınla ödüllendirdi.

 

Boks Antrenörü Ayhan Sönmez, Belediye Meclis Üyesi eski boksör Mustafa Kaya ve 62 kiloda Türkiye ikincisi Adem Taşçı ile 50 kiloda Türkiye üçüncüsü İbrahim Ağaç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozkuş, sporcuların Kars Belediyesi adına Kars’ı temsil ettikleri ve başarı sağladıklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Belediye olarak tüm spor alanlarını destekleyeceklerini de belirten Bozkuş, sporun önemine değindi ve gençlerin her alanda spora alıştırılmaları gerektiğini vurguladı. Belediye olarak belirleyecekleri bir alanda her alanda spor faaliyetlerini sürdüreceklerini de vurgulayan Bozkuş, sporcuların bundan sonra da büyük başarılar alarak Karslıların göğüslerine kabartacaklarından emin olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Boks Antrenörü Ayhan Sönmez ise, Başkan Bozkuş’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, müsabakalar öncesinde de kendisini ziyaret ettiklerinde maddi ve manevi destek aldıklarını bundan sonra da bu desteklerin artacağından emin olduğunu söyledi.

 

Belediye Meclis Üyesi eski boksör Mustafa Kaya da, herkesin herkesin Kars sporuna ve Karslı sporcu gençlere sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, Başkan Bozkuş’un her zaman spora destek verdiğini belirtti ve Bozkuş’a teşekkür etti.

 

Basın mensupları da sporcuları kutlayarak Kars’ın adını spor alanında her tarafa duyurdukları için memnun olduklarını ifade ettiler.

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler