ANAFEN yaz okulu sonunda Karadeniz’e gezi düzenledi

ANAFEN yaz okulu sonunda Karadeniz’e gezi düzenledi

Kars ANAFEN dershanesi 5 - 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yaz okulu etkinliğiyle eğitim programı düzenledi. Eğitim sonunda öğrenciler, Erzurum, Gümüşhane, Trabzon, Rize ve Artvin'den oluşan 3 günlük Karadeniz gezisiyle kültürlerini geliştirdi.

ANAFEN yaz okulu sonunda Karadeniz’e gezi düzenledi

Kars ANAFEN dershanesi 5 - 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yaz okulu etkinliğiyle eğitim programı düzenledi. Eğitim sonunda öğrenciler,  Erzurum, Gümüşhane, Trabzon, Rize ve Artvin'den oluşan 3 günlük Karadeniz gezisiyle kültürlerini geliştirdi.

Her yıl yaz okulu sonunda, sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde  bu tür etkinliklere imza attıklarını belirten Kars ANAFEN  Dershanesi Müdürü İsmail Alkan, ülke geleceğini oluşturacak öğrencilerinin kaliteli yetişmesinin burada hedeflendiğini söyledi.

Bu tür etkinliklerin gelişme çağında olan öğrencileri adına çok önemli olduğunu ifade eden gezi sorumlusu ANAFEN Dershanesi İngilizce Öğretmeni Mustafa Gülek, yaz okuluna ve geziye katılan öğrencilerin etkinlikten çok büyük keyif aldıklarını ve velilerin de kendilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Erzurum'da Abdurrahman Gazi Türbesi ve 2011 Üniversite kış oyunlarında kullanılan tesisleri, Gümüşhane'de Karaca Mağarasını, Trabzon'da Uzungöl ve Avni Aker stadyumu, Rize'de Ayder Yaylası ve Rize Kalesini arkadaşlarının gezip gördüğünü anlatan dershane öğrencilerinden, Muhammed Gürlek ise, "Çok harika bir gezi oldu. Bundan dolayı dershaneme çok teşekkür ediyorum." dedi.

Gezi sonunda öğretmenler velileri bilgilendirme toplantılarıyla gezide yaşananları velilerle paylaşırken, velilerden etkinlik dolayısıyla teşekkür aldıkları öğrenildi. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler