Ankara’da Karslı cömertliği devam ediyor

Ankara’da Karslı cömertliği devam ediyor

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, babası hayırsever iş adamı Cemil Yıldırım’ın cömertliği devam ediyor.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET

"Eğitime %100 Destek Projesi" kapsamında, Ankara Valisi Vasip Şahin ile Hayırsever Cemil Yıldırım üzerine bilim ve sanat merkezi yapılması planlanan arsanın Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsisini öngören protokole imza attılar.

Törene Vali Yardımcısı Ali Sözen, Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ve Şube Müdürü Yusuf Ziya Yıldırım ve hayırsever işadamı Cemil Yıldırım’ın oğlu Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI) Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım katıldı.

Ankara Gölbaşı’nda hayırsever Cemil Yıldırım’ın katkılarıyla yapılması planlanan okul inşaatına 2021 yılında başlanması ve 2022 yılında hizmete sunulması planlanıyor.

Hayırsever işadamı Cemil Yıldırım daha önce de arsa tahsisi ve yaptığı bağışlarla kendi adını taşıyan bir ortaokulun yapılmasına ve KAI Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım ise hayırsever iş insanı kimliğiyle ön plana çıkarken, daha önce de Yıldırım birçok platformda bu tür girişimlerde bulunmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler