Aras Anadolu Lisesi’nden Şiir Dinletisi

Aras Anadolu Lisesi’nden Şiir Dinletisi

Kağızman Aras Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Şair Hıfzışiir dinletisi Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi. Gecede Türk edebiyatının önde gelen şairlerinin şiirleri seslendirildi.

Verdiği eğitim ile Kağızman’da üst sıralarda yer alan Aras Anadolu Lisesi, düzenlediği sosyal faaliyetlerle öğrencilerini hayata hazırlıyor. Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Şair Hıfzışiir dinletisinde Türk Edebiyatının önde gelen şairlerinin şiirleri okundu.

Öğrenciler kendilerini dinlemeye gelen katılımcılardan ve velilerinden büyük alkış aldılar. Her sene gelenekselleşen Aras Anadolu Lisesi şiir dinletisi bu senede güne damgasını vurdu. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen şiir dinletisine Aras Anadolu Lisesi Müdürü Tufan Ayhan, Kağızman Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bekir Çapan, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yakup Bayşar, İsmail Taşcı, kurum müdürleri öğrenciler çok sayıda vatandaşlar katıldı. Şiir dinletisine saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Aras Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tufan Ayhan’ın yapmış olduğu konuşmayla başlandı.

Aras Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat kolu tarafından organize edilen gecede konuşan Okul Müdürü Tufan Ayhan, geceyi düzenleyenlere teşekkür etti. Ayhan, yaptığı konuşmada, “şiir hayatımızın her anında yeri vardır ve şiire olan ihtiyacımız ekmek, su gibidir. Şiir bir halkın bir sevginin bir törenin kendini ispatıdır. Bu yüzden şiirin hayatımızda her zaman yeri vardır ve olacaktır” dedi.

Okul öğrencilerinin slâytlar eşliğinde okudukları şiirler izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.



kha

Önceki ve Sonraki Haberler