Arınç ne demek istedi?

Arınç ne demek istedi?

Bülent Arınç, 2007 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında hazırlandığı iddia edilen bilgi notuyla ilgili soru üzerine, "Daha çok telefon, mektuplar çıkacak. Bunları daha çok konuşacağız" dedi.

 

Seçim bölgesi olan Bursa'da propaganda çalışmalarını sürdüren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Keles İlçesi'ni ziyaret etti. Arınç'ın makam amacının yolu Güneybayı Köyü girişinde köylüler tarafından kesildi.

 

Kendisine gösterilen, köyün girişine asılan 'Türkiye'de bir tek susuz ve yolsuz köy kalmadı' diyorsunuz. Ama Güneybayır senelerdir içme suyuna hasret bilmiyor musunuz' yazılı pankartı gören Arınç, köylülere "Yazıyı gördüm. Hedefi tam 12 den vurdunuz" yanıtını verdi.

 

Daha sonra Keles ilçe merkezine geçen Bülent Arınç, burada Merkez Camii'nde cuma namazını kıldı. Ardından belediye meydanında toplanan vatandaşlara hitap eden Bülent Arınç, Keles'in yol ve içme suyu problemlerini çözeceğini belirtti.

 

Dönemin Genelkurmay İstihbarat Şube Müdürü Albay Turgut Ak tarafından hazırlandığı iddia edilen bilgi notuna göre, dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı İlker Başbuğ'un, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'ya 'Anayasa Mahkemesi ile konuştuk. AK Parti'yi kapacaklar. Erdoğan, Gül ya da Arınç seçilirse TSK müdahale edecek. Size yeni oluşum sözü veriyoruz ' dediği yönündeki iddialarla ilgili soruya Arınç, "Daha çok telefon, mektuplar çıkacak. Bunları daha çok konuşacağız" yanıtını verdi.

 

 

mynet

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler