Arpaçay Belediye Başkanı Akkaya: Su artık sorun değil!

Arpaçay Belediye Başkanı Akkaya: Su artık sorun değil!

Yaz mevsimiyle birlikte kolları sıvayan Arpaçay Belediyesi geçen yıldan yarım kalan işlerin tamamlanması için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, göreve geldiği günden itibaren geceli gündüzlü çalıştıklarını vurgulayarak, yarım kalan hizmetlerin tamamlanması adına ellerinden geleni yaptıklarına dikkat çekti.
 
Başkan Enver Akkaya, yaptığı açıklamada belediyenin çalışmalarını masaya yatırdı. Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, göreve gelirken alt yapı sorunlarını bitirme sözü verdiklerini ve bugün alt yapı sorunlarının erime sürecine girdiğini anlattı
 
SU ARTIK SORUN DEĞİL!
Başkan Akkaya; “Yüz yıllık garantili bir şebeke ve depo içme suyunun teminini yapıyoruz. 20 bin nüfuslu bir ilçeye yetecek şekilde su getirdik buraya. Türkiye’de son sistemli bir projeye göre uygulandı burası. Depomuz 7 yüz tonluktur. Daha önceki 5 yüz tonluktu. Fakat son sistemdir arıtması ayrıdır, mahallelerimize dağıtılacak. Yeraltındaki sorunlar tespit edilecek, yeraltına şebekeler düzenlenecek. Suyun hız oranını gösterecek, mahallelerdeki su oranını dengeleyecek. Minyatür bir çalışma yapıp debisini düşürüp öyle suyu vereceğiz. Normalde bu proje 9 ayın sonunda bitecekti, ama müteahhit erken bitireceğiz diyor. Ramazanda su akıtmayı düşünüyoruz. Haziran da iyi bir açılış yapacağız. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, sizi açılışa bekliyoruz.” dedi.
 
BELEDİYECİLİKTE SİHİRLİ NOKTA!
Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, göreve geldiklerinde bir takım sorunlar olduğunu ve bu sorunları önemli ölçüde çözdüklerini ifade ederek, “Arpaçay’ın birikmiş sorunları çözüm noktasına gelmiştir. Sorun artık büyümemektedir. Zor geride kalmıştır. Sorunsuz büyüyen ve bununla beraber bütçe imkanları gelişen Arpaçay’da, geleceğe güvenle bakıyoruz. Belediyecilikte sihirli nokta budur. Kontrollü olarak ben sürekli işimin başındayım. Ekibimizde, işçilerimizde, kadromuzda gönüllü olarak çalışıyor. Bütün her şey Arpaçay için diyorlar. Büyük ihtimalle 20 güne kadar hem parklarımız hem de yollarımız bitecek. Ara sokaklarda çalışmalarımız devam edecek. Buradan çıkardığımız taşları ara sokaklara döşeyeceğiz. İstediğimiz araç bizde mevcut değil, mevcut olmadığı için dostlarımızdan, başka firmalardan ve komşu belediyelerden faydalanıyoruz. Kendimize ait 2 kamyon, 1 kepçemiz var, onun haricinde müteahhit firma araçları çalışmaktadır. Herşey Arpaçay için.” şeklinde konuştu.
 
Arpaçay ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde görme şansı yakalayan vatandaşlar ise ilçede yapılan bu tür çalışmaların kendilerini çok mutlu ettiklerini ifade ederek İlçe Belediye Başkanı Enver Akkaya’ya bol bol dua ederek, teşekkür ettiler.
 

Önceki ve Sonraki Haberler