Arpaçay Kupaya Doymuyor

Arpaçay Kupaya Doymuyor

Daha önce kazandıkları şampiyonluklarla gönüllere taht kuran Arpaçay 3 Kasım YBO minikleri geçtiğimiz ay il içi ve il dışı müsabakalarda kazandıkları kupalarla yine gurur kaynağı oldular.

Arpaçay Kupaya Doymuyor

Daha önce kazandıkları şampiyonluklarla gönüllere taht kuran Arpaçay 3 Kasım YBO minikleri geçtiğimiz ay il içi ve il dışı müsabakalarda kazandıkları kupalarla yine gurur kaynağı oldular.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün Şubat ayı içerisinde Kars ili genelinde çeşitli dallarda düzenlemiş olduğu İlköğretim okulları arası spor müsabakalarında öğrencilerimiz ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek, düzenlenmiş olan tüm müsabakalardan derece ile dönme başarısı gösterdiler. Geniş bir katılımın yaşandığı müsabakalarda oldukça heyecanlı anların yaşandığı görüldü.

Uzun süredir bu karşılaşmalar için hazırlık yapan öğrencilerimiz, sportmenlik çerçevesinde yapmış oldukları karşılaşmalarla rakiplerine zor anlar, izleyenlere ise oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Müsabaka sonuçlarında;

Masa Tenisi Yıldız Kızlar Turnuvasında, Kars ili genelinde ikincilik,

Masa Tenisi Yıldız Erkekler Turnuvasında, Kars ili genelinde ikincilik,

Futsal Yıldız Kızlar Turnuvasında Kars ili genelinde ikincilik,

Voleybol Küçük Kızlar Turnuvasında Kars ili genelinde üçüncülük,

sahibi oldular.

Aynı zamanda  14 ilden okulların   katılımı ile Trabzon’da düzenlenen bölge atletizm kros müsabakalarında  da  önemli dereceler elde edildi.

Elde edilen başarılı sonuçlarla ilgili olarak 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Yalçın MEÇO elde edilen sonuçların kendilerini çok memnun ettiğini, öğrencilerimizin uzun süredir bu karşılaşmalar için hazırlandıklarını ve tüm öğrencilerinin başarısından gurur duyduğunu ifade ederken, ilerleyen yıllarda ilçemizi daha iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Yapılan müsabakaları yakından takip eden Kaymakamımız, bu tür sportif aktivitelerin genç yeteneklerin daha erken yaşlarda tespit edilmesinde ve sporun tabana yayılmasını sağlamada oldukça önemli olduğuna değinirken, sporda kazanılan başarıların tesadüf olmadığını ve disiplinli çalışma ve istikrarın başarıları getirdiğini ifade etti. Kaymakamımız; dereceye giren tüm sporcuları kutlayarak, ödüllendirdi.

Biz de başarılarıyla ilçemize haklı bir gurur yaşatan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, nice başarılar dileriz.kha

Önceki ve Sonraki Haberler