Arpaçay'da Turnuva Şampiyonları!

Arpaçay'da Turnuva Şampiyonları!

Kars Arpaçay Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası ve Masa Tenisi turnuvalarında şampiyonluk elde eden takımlar düzenlenen şampiyonluk yemeğinde bir araya gelerek ödüllerini aldılar.

Arpaçay'da Turnuva Şampiyonları!

Kars Arpaçay Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha  Futbol Turnuvası ve Masa Tenisi  turnuvalarında  şampiyonluk elde eden takımlar düzenlenen şampiyonluk yemeğinde bir araya gelerek ödüllerini aldılar.

 Düzenlenen ödül törenine Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, hakim ve savcılar, milli eğitim müdürü ile davetliler katıldı. Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem şampiyon takım ve sporcuları tebrik ederken yaptığı konuşmasında sporun centilmenlik ve kurmuş olduğu dostluk köprüsü sayesinde  ilçedeki  kurumlar ve vatandaşlar arasındaki ilişkileri geliştirdiğini belirterek müsabakalarda göstermiş oldukları başarılardan dolayı emeğe geçenlere teşekkür etti. Yemek sonrası ödülleri protokol tarafından verilen sporcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Ödül töreni sonrası toplu hatıra fotoğrafı çektirilerek mutlu dakikalar ölümsüzleştirildi.

Futbol turnuvasında kurumlar arasında şampiyonluğu 3 Kasım YBO alırken,  köyler arasında düzenlenen turnuvada  Arpaçay Esnaf Spor şampiyon olarak ödül almaya hak kazandı. Masa tenisi turnuvasında ise kurumlar arası kategoride şampiyonluk ipini Arpaçay YBO göğüslerken, liseler arasında Arpaçay Anadolu Lisesi ve ortaokullar arasında 3 Kasım YBO şampiyon olarak ödül almaya hak kazandı.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada “turnuvalarda emeği geçenleri ve tüm katılan sporcuları tebrik ederiz.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler