Arpaçaylılar Demokrasi Nöbetinde Tek Yürek Oldu

Arpaçaylılar Demokrasi Nöbetinde Tek Yürek Oldu

15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşanan TSK içerisindeki birtakım hainlerin darbe girişimi karşısında ilk dakikadan itibaren Arpaçay halkı Cumhuriyet Meydanında toplanarak ‘Demokrasi Nöbetine’ devam etti.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Arpaçaylılar resmi ve sivil her kesimiyle birlikte tıpkı ülkenin diğer yerlerindeki demokrasi aşığı vatandaşlarımız gibi 4 gün boyunca Arpaçay Cumhuriyet meydanında darbe ve teröre karşı dimdik ayakta durdu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin içinde yuvalanan FETÖ Terör Örgütü mensubu bazı cuntacı askerlerin başlattıkları darbe girişimini halkın iradesiyle, birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf eden Arpaçay halkı Cumhuriyet Meydanında toplanarak 4’üncü gününde ‘Demokrasi Nöbetine’ devam etti.

Edinilen bilgilere göre; ülkemizde yaşanan bu terör olaylarında Arpaçay ilçesinde vatandaşların sağduyusu, devletine ve milletine olan bağlılığı sayesinde Arpaçay’da herhangi bir olay meydana gelmeyerek, her şey devletin kontrolü altına alındı.

arpacaylilar-demokrasi-nobetinde-tek-yurek-oldu-(1).jpgarpacaylilar-demokrasi-nobetinde-tek-yurek-oldu-(2).jpgarpacaylilar-demokrasi-nobetinde-tek-yurek-oldu-(3).jpgarpacaylilar-demokrasi-nobetinde-tek-yurek-oldu-(4).jpgarpacaylilar-demokrasi-nobetinde-tek-yurek-oldu-(5).jpgarpacaylilar-demokrasi-nobetinde-tek-yurek-oldu-(6).jpgarpacaylilar-demokrasi-nobetinde-tek-yurek-oldu-(7).jpgarpacaylilar-demokrasi-nobetinde-tek-yurek-oldu-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler