Arslan, Atıf Özbey ile Kanal 5’te

Arslan, Atıf Özbey ile Kanal 5’te

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, bugün (03 Aralık Çarşamba) Kanal 5'te sunuculuğunu Atıf Özbey'in yaptığı “Siyaset Analizi' adlı programın canlı yayın konuğu olacak.

Arslan, Atıf Özbey ile Kanal 5’te

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, bugün (03 Aralık Çarşamba) Kanal 5’te sunuculuğunu Atıf Özbey’in yaptığı “Siyaset Analizi’ adlı programın canlı yayın konuğu olacak.

Arslan, saat 20.30’da yayınlanacak programda, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı ve İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş’un güven tazelediği AK Parti Kars İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresini de değerlendirecek.

Arslan, ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen ve 10 Aralık itibariyle de Meclis Genel Kurulu’nda görüşülecek olan 2015 yılı bütçesini de değerlendirecek. Arslan’ın programda, merkezi hükümet tarafından Ülke geneli ve Kars il genelinde hayata geçirilen ve geçirilmekte olan yatırım ve projeleri de masaya yatırması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl hizmete sokulan Kars Havalimanının adının Başbakan Davutoğlu tarafından “Harakani Havalimanı” olarak değiştirilme karının da masaya yatırılacağı programda, Milletvekili Arslan, Bakü  Tiflis Kars Demir Yolu Projesi, Lojistik Merkez, Kars Barajı ve yollar gibi bu yıl Sarıkamış Şehitlerinin 100 yıl anma etkinlikleri konularında da geniş çaplı Kanal 5 aracılığıyla kamuoyunu bilgilendireceği öğrenildi. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler