Arslan, Binlerle 1 Kasım’a Yürüyor

Arslan, Binlerle 1 Kasım’a Yürüyor

AK Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan, burada yaptığı konuşmada, yarın yapılacak seçimlerde tüm partililerin sandıklara sahip çıkmasını istedi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan ve Suat Ögel, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, parti meclisi üyeleri 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan, burada yaptığı konuşmada, yarın yapılacak seçimlerde tüm partililerin sandıklara sahip çıkmasını istedi.

1 Kasım seçimlerinde mutlaka tek başına iktidar olunması gerektiğini vurgulayan Aslan, “Eğer Koalisyonlara mahkum olursak 2002 yıllarının öncesine döneriz. 2002 yıllarına dönmemek için bu ülkenin başına çorap örenlerin çoraplarını onların başına geçirmek için ve ülkemizin istikbali ve geleceği için huzuru için yarın sandık başında oylarınıza sahip çıkın, sandık namustur. İnşallah siz o namusu bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada en üst seviyede koruyacaksınız. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Suat Ögel de Sarıkamışlı olarak bu bölgede güçlü çıkmamız için bütün hemşerilerimizin desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi.
AK Parti İlçe Başkanı Serkant Aykul ise teşkilat mensuplarına 45 gündür yapılan seçim çalışmalarının karşılığını görmek için mutlak suretle seçimde tedbiri elden bırakmadan çalışmak gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından bütün partililer, kol kola belediye garajına kadar yürüyerek Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Sarıkamış Belediyesine hibe edilen makine parkına yeni alınan çok amaçlı itfaiye aracını kurban keserek hizmete sundu.

Belediye Başkanı Göksal Tolsoy, belediye araçlarının tepeden tırnağa yenilendiğini belirterek,”Bu makinelerin almasında emeği olan geçmiş dönem milletvekilleri Ahmet Aslan, Yunus Kılıç ve ilgili bakanlıklara teşekkür etti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler