Arslan, Ege'de Kars Rüzgarı Estirdi!

Arslan, Ege'de Kars Rüzgarı Estirdi!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Ege Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonun gecesinde hemşehrileriyle buluştu.

Ege Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen yemeğe AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Valisi Günay Özdemir, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ege Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanı Doğan Kılıç'ın yanı sıra birçok dernek başkanı, belediye meclis üyeleri katıldı.

Milletvekili Arslan burada bir konuşma yaparak, Karslıların doymak için doğdukları memleketlerini terk ettiklerini ancak Kars, Ardahan, Iğdır’ı unutmadıklarını, bununda kendilerini memnun ettiğini ifade ederek “Bulunduğunuz yerde geldiğiniz durum bizi memnun ediyor. Biz illerimiz ile birlikte bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için çalışıyoruz. Sizden de beklentimiz illerinizi ve oradaki insanlarımızı unutmadan; onların yerinde doyabilmesi ve ikamet edebilmesi için yaptığımız çalışmalara katkı vermenizdir.” Dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan düzenlenen yemek programının ardından Karslı hemşehrileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

egede-arslan,-kars-ruzgari-estirdi!-(1).jpgegede-arslan,-kars-ruzgari-estirdi!-(2).jpgegede-arslan,-kars-ruzgari-estirdi!-(3).jpgegede-arslan,-kars-ruzgari-estirdi!-(4).jpgegede-arslan,-kars-ruzgari-estirdi!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler