Arslan katledilen hemşerilerimizin mevlüt programına katıldı

Arslan katledilen hemşerilerimizin mevlüt programına katıldı

65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Konya’da katledilen hemşerilerimiz için okutulan mevlüt programına katıldı.

Volkan KARABAĞ

30 Temmuz 2021 tarihinde Konya’nın Meram İlçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırı sonucu dördü kadın toplam 7 kişi öldürülmüştü. Öldürülen Karslı hemşerilerimiz için Konya'da mevlüt programı düzenlendi.

Arslan ve protokol üyeleri canice saldırı sonrası hayatını kaybeden hemşerilerimizin yakınlarına baş sağlığı diledi.

Düzenlenen programa 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

arslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(1).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(2).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(3).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(4).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(5).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(6).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(7).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(8).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(9).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(10).jpgarslan-katledilen-hemserilerimizin-mevlut-programina-katildi-(11).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler