Arslan, Kılıç ve Çalkın, Binali Yıldırım’a destek istedi

Arslan, Kılıç ve Çalkın, Binali Yıldırım’a destek istedi

Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Adem Çalkın, 23 Haziran’da yeniden yapılacak olan İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinde Binali Yıldırım’a destek istedi.

Tacettin DURMUŞ 

AK Parti Kars İl Başkanlığı'nca düzenlenen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde konuşan AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile İl Başkanı Adem Çalkın, 23 Haziran’da yeniden yapılacak olan İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinde Binali Yıldırım’a destek istedi.

Arslan, Kılıç ve Çalkın konuşmalarında Karslılara çağrıda bulunarak, İstanbul’da yaşayan akrabalarına 23 Haziran’da yapılacak olan seçimde eski başbakan Binali Yıldırım’a oy vermeleri yönünde ikna etmelerini istedi.

Yoğun ilgi gören iftar yemeğin de konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, bu buluşmanın AK Parti Kars İl Teşkilatları arasında gerçekleştirilen bir vefa gecesi olduğunu söyleterek, kendirlerini bu buluşmada yalnız bırakmayan başta milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç olmak üzere herkese teşekkür etti.

Çalkın’ın ardından teşkilat mensuplarına teşekkür eden AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç da, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

İftar öncesi konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan da, 23 Haziran’da yapılacak seçimde Binali Yıldırım’a Karslılar aracılığıyla destek istedi.  Arslan konuşmasında:  "Her Ramazan daha fazla bir arada oluyorduk. Gerek bu ramazanda gerek meclisin çalışıyor olması, gerekse İstanbul seçimleri nedeniyle, oradaki hemşerilerimizle bir arada olmak nedeniyle, bu ramazanda daha az bir arada olduk. Bu akşam inşallah teşkilatlarımızla bir araya gelmiş olmamız. Ak kadroya dünden bugüne hizmet eden, ak kadrolarla birlikte ülkemize hizmet etmek adına bayrağı geleceğe taşıyan herkese çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kars'ta bir restoran düzenlenen iftar yemeğine Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, partililer ve bazı gazeteciler katıldı.

arslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(9).jpgarslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(6).jpgarslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(1).jpgarslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(2).jpgarslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(8).jpgarslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(12).jpgarslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(11).jpgarslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(5).jpgarslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(4).jpgarslan,-kilic-ve-calkin,-binali-yildirim’a-destek-cagrisi-yapti-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler