Arslan ve Beyribey, Şeker Fabrikası İşçileriyle Buluştu!

Arslan ve Beyribey, Şeker Fabrikası İşçileriyle Buluştu!

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Kars Şeker Fabrikası çalışanlarını ziyaret ederek, birlikte öğlen yemeği yedi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Arslan ve Beyribey, seçim gezileri nedeniyle Kars Şeker Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. İşçilerle  bir süre sohbet eden Arslan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yöneticiler ile de görüşen Arslan ve Beyribey, atölyeleri gezerek, işçilerin talep ve sorunlarını dinledi.

Kadro verilmesini isteyen taşeron işçilerin taleplerine yönelik bir açıklama yapan Arslan, “Bu konu zaten partimizin gündeminde yer alıyor. Bu konu ile ilgili gerekli çalışmalarımız sürüyor. Biz bu konuda bir düzenleme yaptık. AK Parti olarak Meclisimizden bir kanunu geçirdik. Şu anda kanuni çerçevesini oluşturmuş durumdayız. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızla iş birliği içerisinde Maliye Bakanlığımız ikinci düzenlemeler üzerinde çalışıyor. Bu düzenlemeler çerçevesinde taşeron işçilerden önemli bir kısmı, asli işlerde çalışanlar kamuda istihdam edilmiş olacaklar.” dedi.

Öte yandan Kars’ta devam eden baraj projelerinin tamamlanmasıyla bölgenin su ihtiyacı karşılanacağını ve şeker pancarı üreticisi geçmişteki en yüksek üretim rekoltesini yakalayacağını belirten Arslan, “Bu rekolte ile birlikte yılda 3 ay değil de daha geniş bir faaliyette olacağını önemsiyoruz.” dedi.

Arslan, ayrıca bu yönde Kampanya süresinin de uzatılacağını, hem yatırım hem de planlama çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

arslan-ve-beyribey,-seker-fabrikasi-iscileriyle-bulustu!-(1).jpgarslan-ve-beyribey,-seker-fabrikasi-iscileriyle-bulustu!-(2).jpgarslan-ve-beyribey,-seker-fabrikasi-iscileriyle-bulustu!-(4).jpgarslan-ve-beyribey,-seker-fabrikasi-iscileriyle-bulustu!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler