Arslan ve Beyribey'in Polis Haftası Mesajı

Arslan ve Beyribey'in Polis Haftası Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle ortak bir mesaj yayınladılar. Arslan ve Beyribey'in yayınladığı mesaj şöyle:

Gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü, en temel kurumlarından birisi olan Emniyet Teşkilatı, 171 yıldır hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle, vatandaşlarımıza kanunlarla verilen hak ve hürriyetleri, kamu düzenini korumak ile huzur ve güvenliği sağlamak için, çağdaş teknoloji, bilgi ve beceri ile donanmış olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümünde, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımızı sunuyor, görevleri başındaki tüm polislerimize başarılar diliyoruz.

Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı canı gönülden kutluyor, görevleri başındaki polislerimize bu zor görevleri esnasındaki desteklerinden dolayı ailelerine teşekkürü borç biliyor ve saygılar sunuyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler