Arslan ve Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı

Arslan ve Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"Ülkemizin terakkisinde emek ve alın teriyle çok önemli katkıları olan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

İşçi kardeşlerimizin verdikleri emeklerin karşılığını hakkıyla aldıkları, adil çalışma şatlarını ve imkânlarını önemsiyoruz. AK Parti hükümetleri, işçi kardeşlerimizin demokratik bir anlayışla dile getirdikleri sorunlarına her zaman samimiyetle eğilmiş, çözüm için hep gayret göstermiştir. Hayata geçirilen tedbirler ve programlarla işçi kardeşlerimiz önemli kazanımlar elde etmişlerdir. Bundan böyle de, işçi kardeşlerimizin daha iyi imkân ve şartlara sahip olmaları hususunda samimi gayretlerimiz kararlılıkla devam edecektir. 

Tüm dünyadaki işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, toplumun her kesiminin işçi kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içinde olduğu bir dayanışma günü olarak bayram havasında kutlanmasını temenni ediyoruz.

Bu duygularla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tekrar tebrik ediyor, bu günün tüm işçi kardeşlerimiz için daha iyi imkân ve şartlarda bir çalışma hayatına vesile olmasını diliyoruz." 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler