Arslan ve Kılıç, yaralı askerleri ziyaret etti

Arslan ve Kılıç, yaralı askerleri ziyaret etti

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte yaralı asker ve köy korucularını ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç,  ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, dün akşam saatlerinde PKK’lı teröristlerce yola önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlaması sonucu yaralanan askerler ve güvenlik korucularını Kağızman Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Yaralıların durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi alan Arslan, “Dün akşam itibariyle olayın hemen ardından sabaha kadar gerek valimiz gerek diğer birimlere koordine halinde olduk. Bugün de hemen güvenlik güçlerimizin yanında olmak için buraya geldik. Çok şükür yaralılarımızın durumu iyi. Hainlere gerek sınırlarımız içinde gerek dışında fırsat vermeyeceğiz. Bu saldırılar Barış Pınarı Harekatı'nda gerek sahada gerek masa başında galip gelen ülkemizi çekemeyen hainlerin son çırpınışlarıdır. Ama bilsinler ki Türkiye güçlü bir ülke, bizi bölemeyecekler yıldıramayacaklar. 82 milyon tek yürek, Mehmetçiğine polisine güvenlik güçlerine sahip çıkacaktır. İşte biz buradayız, alayı ile mücadeleye hazırız” dedi.

arslan-ve-kilic,-yarali-askerleri-ziyaret-etti-(1).jpgarslan-ve-kilic,-yarali-askerleri-ziyaret-etti-(2).jpgarslan-ve-kilic,-yarali-askerleri-ziyaret-etti-(3).jpgarslan-ve-kilic,-yarali-askerleri-ziyaret-etti-(4).jpg214cb52f-6948-4e00-8515-b3b6bcd032db.jpgarslan-ve-kilic,-yarali-askerleri-ziyaret-etti-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler