Arslan ve Kılıç'ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Arslan ve Kılıç'ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Büyük bir emek, gayret ve fedakârlıkla görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyoruz.

Fertlerin ve toplumların yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmelerinde başta hekimler olmak üzere sağlık çalışanlarının ikame edilemez bir yeri vardır. Bu itibarla, sağlık çalışanlarımızın kıymeti ve ehemmiyeti bilinmeli ve her zaman destek olunmalıdır.

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte, sağlık çalışanlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için her türlü imkân ve kabiliyetler seferber edilmiştir. Gelinen noktada artık, milletimiz sağlık alanında özlem içinde beklediği hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Türkiye, sağlıkta alanında bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna yükselmiştir. Bu gün Sayın Cumhurbaşkanımızın “hayalimdi” dediği şehir hastaneleri bütün görkemiyle, büyük kapasiteleriyle, her türlü modern donanım ve imkânlarıyla milletimize hizmet etmektedir. Sağlık alanında yapılanlar ve yapılmakta olanlar AK Parti hükümetlerinin insan sağlığına verdiği önemi çok açık bir biçimde ortaya koymaktadır. Bütün bunlar bir anlayış ve halkın değerini kavrayış meselesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, zaman mefhumunu gözetmeden büyük bir özveriyle kutsal mesleklerini icra eden kıymetli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tekrar can-ı gönülden tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan başarılı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Selam ve saygılarımızla"

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler