Arslan ve Kılıç'ın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Arslan ve Kılıç'ın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı kutlama mesajı şöyle:

“Çok meşakkatli, ancak çok önemli bir mesleği icra eden emektar gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü yürekten tebrik ediyorum. Yılda bir defa bu kıymetli meslek mensuplarını yâd etmek, takdir ve tebrik etmek elbette yetmez. Ancak, bu gün vesilesiyle de olsa bu değerli mesleğin toplum için ne denli önemli ve gerekli olduğunun belirtilmesi bir hakkın teslimidir.

Gazetecilik mesleğinin değeri, ilkeli, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla ortaya çıkmaktadır. Bu, topluma güven telkin etmekte ve haber alma hakkına itimat edilir kaynaklardan ulaşmak huzur vermektedir. Ayrıca, toplumun gözü ve kulağı olan gazeteciler, toplumun talep ve duyarlılıklarını dile getirmekle demokrasinin yerleşmesine önemli ölçüde hizmet etmektedirler. 

Bu düşüncelerle, demokrasinin güçlenmesine çok değerli katkıları olan ve haber alma hakkı için çok önemli bir aracı unsur olan kıymetli gazetecilerimizin, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü tekrar tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk dileklerimle meslek yaşantılarında başarılar diliyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler