Arslan ve Kılıç’tan gençlik yatırımları takibi

Arslan ve Kılıç’tan gençlik yatırımları takibi

Kars milletvekilleri, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Vali Türker Öksüz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ

Milletvekillileri Arslan ve Kılıç ile birlikte Vali Türker Öksüz, görüşme sırasında; Kars merkez, Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim ve Susuz ilçeleriyle ilgili olarak devam eden gençlik yatırımlarını ve planlanan projeler masaya yatırıldı.

Gençliğe yatırımın geleceğe yatırım olduğu anlayışıyla hareket ettiklerini, dolayısıyla gençliğe dair yatırımların yakın takipçisi olduklarını belirten Arslan ve Kılıç, Kars merkez ve ilçelerdeki bakanlığı ilgilendiren yatırımı bitmiş, devam eden ve proje aşamasında olan işler hakkında, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve destek sözü aldıklarını söylediler.

Arslan ve Kılıç, yakın ilgileri ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Kars halkı adına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler