Arslan ve Kılıç’tan müjde!

Arslan ve Kılıç’tan müjde!

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç müjdeyi verdi.

Kağızman ilçe merkez nüfusu bugün açıklanan verilere göre 20 bini geçtiği için taşıma sistemi yerine daha sağlıklı olan boru hatlı doğalgaz Kağızman’a geliyor.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, yaptıkları açıklamada Enerji Bakanlığı ve ilgili kurumlarla uzun zamandır Kağızman’a doğalgaz gelmesi konusunda yoğun görüşmelerinin olduğunu, taşıma sistemi ile doğalgazın gelmesinin normal şartlarda kabul edildiğini ancak kendilerinin sağlıklı olmadığını düşündükleri için boru hatlı sistemle gelmesi konusunda görüş bildirdiklerini ifade ettiler.

“İlçe merkezi nüfusunun 20 bini geçmesi ile boru hatlı gelecek olan doğalgazın Kağızmanımıza hayırlı olsun” diyen Arslan ve Kılıç, “Başta Enerji Bakanımız olmak üzere bütün yetkililere aynı zamanda Kağızman Kaymakamına, AK Parti İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığına, Belediye Başkanımıza ve ilçe merkezinde yaşadıkları halde kaydı merkezde görünmeyen fakat çağrılarımızla kayıtlarını ilçe merkezine alarak nüfusun 20 binin üzerine çıkmasını sağlayan bütün Kağızmanlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz hayırlı uğurlu olsun.” dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler