Arslan’a Baba Ocağında Yoğun İlgi

Arslan’a Baba Ocağında Yoğun İlgi

AK Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan seçim çalışmaları için geldiği Baba ocağı Kağızman’da yoğun ilgiyle karşılandı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

25 Ekim 2015 Pazar günü partililer ve Kağızman ilçe teşkilatının katılımıyla Kağızman merkez ve Köy ziyaretlerinde bulunarak hemşerileriyle bir araya geldi. 7 Haziran milletvekili seçimlerinde aday olmamasından dolayı Kars genelinde olduğu gibi Kağızman’da da halk nezdinde büyük üzüntü yaratmıştı. 1 Kasım seçimlerinde birinci sıra adayı olarak hemşerileriyle buluşması büyük coşku ve memnuniyet yarattığı Kağızmanlı seçmenler tarafında dile getirildi.    

Kağızman halkı; Ahmet Arslan’ın 24 üncü dönem Kars Milletvekilliği döneminde Kars’ın yatırım ve istihdam alanında büyük ilerleme kaydettiğini, bu yatırımların, istihdamın,  istikrarın ve güven ortamının devam etmesi bakımında yeniden aday olmasının çok önemli olduğunu ifade ettiler.

Kağızman’ın karayolu yatırımları, sulama amaçlı baraj projesi, Devlet hastanesi, Kapalı spor salonu, çim sahası, tarımsal destekler, iş kur üzerinde sağlanan istihdamlar vb. projelerle her geçen gün ticaret hacmindeki artış bölgenin ve ilçenin gelişmesine büyük katkılar sağladığını belirtiler. 1 Kasım seçimlerinin, 7 Haziran seçimlerinde çok farklı olacağını ve Kağızmanlıların öz evlatlarına sahip çıkarak tercihlerinin hizmet üretenden, istikrar ve güvenden yana tavır koyacaklarını belirtiler.

Arslan, Kağızmanlı hemşerilerinin yoğun ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Bölgenin ve Kağızman’ın gelişmesi ve kalkınması için yatırımların ve hizmetin en iyi şekilde devam edeceğinde hiç kimsenin şüphesi olmasın, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Baba ocağının göstermiş olduğu sevgi, samimiyet ve coşkuya aynı şekilde karşılık bulacağını ifade etti.

arslan’a-baba-ocaginda-yogun-ilgi-(1).jpgarslan’a-baba-ocaginda-yogun-ilgi-(2).jpgarslan’a-baba-ocaginda-yogun-ilgi-(3).jpgarslan’a-baba-ocaginda-yogun-ilgi-(4).jpgarslan’a-baba-ocaginda-yogun-ilgi-(5)-001.jpgarslan’a-baba-ocaginda-yogun-ilgi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler