Asfaltsız Yol Kalmayacak!

Asfaltsız Yol Kalmayacak!

Kars Belediye Başkanlığı’nca cadde ve sokaklarda yapılan asfalt çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Başkan Murtaza Karaçanta’nın yakından takip ettiği asfalt çalışmalarında hedef, yıl sonuna kadar bütün cadde ve sokakların asfaltını tamamlamak.

Kars’ta yol asfalt çalışmalarını alışıla gelmişin tam tersine kent merkezinden değilde, ara cadde ve sokaklardan başlatan Başkan Karaçanta, kentte yaşayan herkese eşit hizmet götürdüklerini belirtti.

Yapılan çalışmaları yerinde gören ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Karaçanta, Kars’ı moderne görünüme sokmak için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Murtaza Karaçanta, “Kars’ta ara sokaklarda yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Yağmura rağmen çalışıyoruz. Önemli olan vatandaşlara hizmet götürmek. Bizde vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmetleri verdiğimize inanıyorum. Kar yağana kadar havalar el verdikçe asfalt yapımımız devam edecek” dedi.

“TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ VE SGK YOLU ASFALTLANIYOR”

Uzun yıllar hizmet görmeyen Alparslan Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Karaçanta, “Alparslan Mahallemiz uzun yıllar ihmal edilmişti. Biz burada çalışmalarımıza başladık. Tarım İl Müdürlüğü ve SGK’nın bulunduğu Alparslan Mahallesi yapılan çalışmalarla daha güzel ve tertemiz caddeye kavuşacak. Son günlerde bölgemizde ve Kars’ımızda yağmur yağıyor. Buna rağmen arkadaşlarımız devam ediyor. Kısa sürede bu bölgenin asfalt ve kaldırımı çalışmalarını bitirerek düğer cadde ve sokaklara gireceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Kars Belediye Başkanlığı’nca kentte birçok cadde ve sokağın asfalt ve kaldırımı yapıldı. Belediye yıl sonuna kadar yol çalışmalarının yüzde 90’ını bitirmeyi hedefliyor.

asfaltsiz-yol-kalmayacak!-(1).jpgasfaltsiz-yol-kalmayacak!-(2).jpgasfaltsiz-yol-kalmayacak!-(3).jpgasfaltsiz-yol-kalmayacak!-(4).jpgasfaltsiz-yol-kalmayacak!-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler