Aşıklar Bayramı Ulusal Basında geniş yer buldu

Aşıklar Bayramı Ulusal Basında geniş yer buldu

Kars Belediyesi öncülüğüne bu yıl 9'uncusu düzenlenen ve 3 gün süren Uluslararası Kars Aşıklar Bayramı ulusal basında geniş yer buldu. TRT ve Doğan Haber Ajansı Muhabiri Bedir Altunok'un servis ettiği haberler TRT başta olmak üzere bir çok ulusal televizy

Aşıklar Bayramı Ulusal Basında geniş yer buldu

Kars Belediyesi öncülüğüne bu yıl 9’uncusu düzenlenen ve 3 gün süren Uluslararası Kars Aşıklar Bayramı ulusal basında geniş yer buldu. TRT ve Doğan Haber Ajansı Muhabiri Bedir Altunok’un servis ettiği haberler TRT başta olmak üzere bir çok ulusal televizyon kanallarında geniş yer aldı.

Kanallar spikerleri haberlerini sunarken “Aşıklar Bayramı’nda vatandaşlar, saza ve söze doydu” ifadelerinin yanında, yurt içi ve yurt dışından 150’yi aşkın aşığın 3 gün boyunca vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattıklarına değinildi. 

Yurt içinden ve Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan, Türkmenistan, İran ile Azerbaycan’dan gelen aşıkların katılımıyla sazlı, sözlü ve şiirlerin söylendiği etkinliklerin, açık hava ve salon programları şeklinde dolu dolu geçtiğinin de vurgulandığı haberlerde 3 gün süren ve gece geç saatlere kadar devam eden aşıkların programlara vatandaşların ilgisi aktarıldı.

Usta ve çırak aşıkların atışmalarından şiirlerin okunmasına, salon programlarından açık hava konserlerine kadar ir çok etkinliğin şehre renk kattığı da kaydedildi.

Haberler, TRT1, TRT Avaz ve TRT Haber başta olmak üzere Habertürk gibi öne çıkan televizyonlarda yaklaşık 2’şer dakika halinde yayınlandı. kha

 

Önceki ve Sonraki Haberler