"Aspirinin etken maddesi nedir"

"Aspirinin etken maddesi nedir"

Kars'ta 8 öğretmen il bazında en yüksek puanı aldı, mülakatta elendi. CHP Kars Milletvekili Alp’ten Milli Eğitim Bakanı'na: 31 Mart'ta biz o Aspirin'i sana yutturacağız”

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars'ta 7'si Eğitim-Sen üyesi 8 öğretmenin mülakatta yaşadıklarını gündeme getirdi.

Alp, Meclis kürsüsünden "Seçim bölgem Kars'ta 8 öğretmenimiz görevde yükselme sınavına girdiler. Bunlardan 7'si Eğitim-Sen üyesidir. Bu öğretmenlerimiz il bazında en yüksek puan almalarına rağmen mülakatta elendiler. Öğretmenlerimiz açtığı davayı kazandı, yürütmeyi durdurma kararı aldı, 2'nci kez mülakata davet edildiler" diye süreci aktardı.

İkinci mülakatta Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenlere "Aspirinin etken maddesi nedir" diye sorduğunu aktaran Alp, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslenerek, "Aspirin'i, 31 Mart'ta biz sana yutturacağız, ateşini de düşüreceğiz, ağrını da keseceğiz" dedi.

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler