Ata, Susuz’da Anıldı

Ata, Susuz’da Anıldı

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 75. Yıldönümünde Susuz' da düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Ata, Susuz’da Anıldı

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 75. Yıldönümünde Susuz’ da düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen tören Atatürk anıtına Kaymakam Musa Evin,Garnizon komutanı Ali Özcan ve Belediye başkan vekili Hamza Zengül tarafından çelenklerin sunulması ile başladı.2 dakikalık saygı duruşuna Polis,Jandarma araçları ve Ambulanslar siren sesleriyle eşlik etti.Ardından istiklal marşı eşliğinde göndere bayrakların çekilmesi ve bayrakların tekrar yarıya indirilmesi ile başladı.Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından Halk Eğitimi Merkezi’nde anma etkinliği düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Öğrenciler tarafından hazırlanan Orotoryo,okunan şiirler,Türk ve dünya büyüklerinin Atatürk hakkında söylemiş olduğu veciz sözlerin ardından İlçe bilgisayar formatör öğretmeni Özkan Kalkan tarafından hazırlanan slayt gösterisi ile program sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler