Bakan Ahmet Arslan'ın 2016 - 2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Bakan Ahmet Arslan'ın 2016 - 2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, 2016 - 2017 Eğitim-Öğretim Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bakan Arslan'ın mesajı şöyle:

"AK Parti hükümetleri olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, ülkemiz gençliğinin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri, bilimle ve ilmin ışığıyla donanmaları en büyük hedefimizdir. 

Biliyoruz ki; bugünün çocukları, aldıkları eğitimle yarın ülkemizin kalkınma ve çağdaşlaşma çabalarına güç katacaklardır. Bilimin ve ilmin ışığında yetişmiş bir nesil, 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi, ülkesi ve milletinin bekası için çalışacak, Türkiye'nin aydınlık yarınlarını kuracaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi, yetişecek bu yeni nesil öğretmenlerimizin de en büyük eserleri olacaktır. Bu önemli görevde öğretmenlerimizin donanımları, kendilerini çağın nitelikleriyle geliştirmeleri ve mesleki koşulları fevkalade önemlidir.

Her türlü zor şart altında büyük fedakarlıklarla görevlerini yapmaya, eğitimin ve ilmin aydınlığını vatandaşlarımıza götürmeye çalışan öğretmenlerimiz, geleceğimizin güven kaynaklarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve fedakar ailelere başarılar diliyorum."
 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler