Bakan Arslan: AK Parti’de “Eski” “Yeni” Yoktur

Bakan Arslan: AK Parti’de “Eski” “Yeni” Yoktur

Bakan Arslan, "AK Parti’de “eski” “yeni” yoktur. İster resmen sorumluluk alanlar olsun, ister fahri olarak hizmet edenler olsun hep beraber ülkenin gelişmesi adına milletin ayağına hizmeti götürmek bilinciyle hizmet ediyoruz." dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir takım ziyaretlerde bulunmak ve partisinin bayramlaşma programına katılmak üzere Kars’a geldi.

Bakan Arslan’ı Harakani Havalimanı’nda Vali Rahmi Doğan, Belediye Başkan Vekili Yakup Yıldız, AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, karşıladı. Bakan Arslan’a yöresel giysili kız öğrenciler tarafından çiçek verildi.

AK Parti İl Başkanlığında AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey ve partililer tarafından karşılanan Bakan Arslan’a kız öğrenci tarafından çiçek verildi. Bakan Arslan ise aldığı çiçeği bir bayana hediye etti.

Parti içi bayramlaşmaya katılan Bakan Arslan’a teşekkür eden Başkan Çalkın, “Rabbim her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber evimizi, yurdumuzu, Türkiye’mize hizmet yolunda bizleri ayırmasın inşallah. Hepinizi saygıyla selamlıyor, mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

Milletvekili Beyribey ise Bayramların küskünlüklerin yok olduğu, kardeşliğin pekiştiği, paylaşmanın hat safhada olduğu, hatırlaşmanın olduğu, sılah-i rahimlerin yapıldığı gün olduğunu kaydetti.

Bakan Arslan ise “Rabbim sana şükürler olsun; birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, ahenk içerisinde bayrağımızı gönlerden indirmeden, Ezanları inşallah minarelerden indirmeden huzur içerisinde bu bayrama da kavuştuk. Bayramı bayram gibi yaşamayı, bayram tadında yaşamayı rabbim hepimize nasip eylesin. Elbette ki Kars’ta, Kars’a, Karslılara hizmet etmek adına biz milletvekilleri, ilde de İl Başkanımızın başkanlığında il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarımız ve yönetimleri, ilçelerimizde de ilçe başkanlarımız yönetimleri ile birlikte Kars’a hizmet etmek adına gecelerimizi gündüzümüze katıyoruz. Bu konuda Belediye Başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu hizmet kervanını yürütürken ahenk içerisinde, uyum içerisinde gecelerini gündüzüne katarak Kars’ın gelişmesi, ilçelerinin gelişmesi adına hepiniz ama hepiniz olağanüstü gayret sarf ediyorsunuz, olağan üstü mesai sarf ediyorsunuz. Biz de elbette ki sizin Kars’taki bu hizmetlerinize destek vermek adına Ankara ile arada köprü oluyoruz, Ankara’dan hizmetlerin gelmesi, Kars’ın daha da gelişmesi için biz de bir gayret sarf ediyoruz. Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

16 yıldır AK Parti olarak çok hizmet yaptıklarını ve daha da yapılacak çok hizmetlerin olduğunu dile getiren Bakan Arslan, “Bunun bilincinde olarak dün görev yapmış olan arkadaşlarımıza, hangi pozisyonda olursa olsun çok çok teşekkür ediyoruz. Bayrağı yeni alan arkadaşlara da kolaylıklar diliyoruz ve biliyoruz ki AK Parti’de “eski” “yeni” yoktur. İster resmen sorumluluk alanlar olsun, ister fahri olarak hizmet edenler olsun hep beraber ülkenin gelişmesi adına milletin ayağına hizmeti götürmek, milleti kapı kapı dolaşarak, sokak sokak dolaşarak bilgilendirmek ve onların talebini almak adına birlik içerisinde beraberlik içerisinde aile olma bilinciyle hizmet ediyoruz, hizmet etmeğe devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Bakan Arslan daha sonra Milletvekili Beyribey, Başkan Çalkın ve il yönetimi ile birlikte parti binasından çıkışında da kendisini bekleyen partililerle tek tek bayramlaştı.

bakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(1).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(2).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(3).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(4).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(5).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(6).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(7).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(8).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(9).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(10).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(11).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(12).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(13).jpgbakan-arslan-ak-parti’de-“eski”-“yeni”-yoktur-(14).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler