Bakan Arslan, Bakan Özlü ve Bak ile birlikte Kars'a geldi

Bakan Arslan, Bakan Özlü ve Bak ile birlikte Kars'a geldi

Bakan Arslan, çeşitli programlara katılmak üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte Kars’a geldi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, çeşitli programlara katılmak üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte havayoluyla Kars’a geldi.

Bakan Arslan, Özlü ve Bak'ı Kars Harakani Havaalanında Vali Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ve partililer karşıladı.

Bakanlar, karayoluyla Ardahan'a geçerek burada Yalnızçam Kış Turizmi Merkezinin açılışını yapacaklar. 

bakan-arslan,-bakan-ozlu-ve-bak-ile-birlikte-karsa-geldi-(5).jpgbakan-arslan,-bakan-ozlu-ve-bak-ile-birlikte-karsa-geldi-(3).jpgbakan-arslan,-bakan-ozlu-ve-bak-ile-birlikte-karsa-geldi-(2).jpgbakan-arslan,-bakan-ozlu-ve-bak-ile-birlikte-karsa-geldi-(4).jpg20180203aw296966_07.jpgbakan-arslan,-bakan-ozlu-ve-bak-ile-birlikte-karsa-geldi-(1).jpgbakan-arslan,-bakan-ozlu-ve-bak-ile-birlikte-karsa-geldi-(6).jpgbakan-arslan,-bakan-ozlu-ve-bak-ile-birlikte-karsa-geldi-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler