Bakan Arslan, Bugün Karslılarla Buluşacak

Bakan Arslan, Bugün Karslılarla Buluşacak

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın bugün Kars’a gelerek Karslı vatandaşlarla buluşacağını söyledi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars’ın Cazibe Merkezi ilan edilmesinin ardından çalışmaları ilk günden takip eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bugün Kars’a geliyor. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ise Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ile birlikte yarın (Pazar günü) Kars’a gelmesi bekleniyor.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın bugün Kars’a geleceğini söyleyerek, “Sayın Bakanımız Ahmet Arslan bugün inşallah saat 10:20 uçağı ile ilimize teşrif edecekler. Sayın Bakanımız, partimizin Şubat ayı Danışma Meclisi Toplantımıza katılacak. Burada teşkilatlarımızla buluşacak. Toplantı sonrasında Sayın Bakanımızın Kars’ta bir dizi ziyaretleri ile Kars halkıyla buluşacak. Kağızman ilçemizi de ziyaret edecek olan Bakanımız Ahmet Arslan, burada Kaymakamlık, Belediye, parti ve esnaf ziyaretinde bulunarak, ailesini ziyaret edecek. Akşam saatlerinde ise Sayın Bakanımız Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek.” dedi.

Başkan Çalkın, yarın (Pazar günü) ise Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’in Kars’a geleceğini belirterek, “Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Cazibe Merkezi Programı kapsamında iş adamları ve sanayicilerle bir araya gelerek Kars’ta bir toplantı gerçekleştirecekler.” ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler