Bakan Arslan, Cumhurbaşkanı Aliyev İle Bir Araya Geldi

Bakan Arslan, Cumhurbaşkanı Aliyev İle Bir Araya Geldi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Azerbaycan’da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından makamında kabul edildi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, BAKUTEL-2017 Azerbaycan Uluslararası Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri Fuarı’nı katıldı. Bakan Arslan Fuarı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Arslan, "Bakü-Tel'e katılan firmalarımızın memnuniyet veren performans ve kabiliyetleri, Bilgi ve İletişim sektöründe geldiğimiz noktayı ortaya koyuyor." dedi.

BAKUTEL-2017 Azerbaycan Uluslararası Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri Fuarı’nın ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Azerbaycan’da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından makamında kabul edildi.

bakan-arslan,-cumhurbaskani-aliyev-ile-bir-araya-geldi-(1).jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-aliyev-ile-bir-araya-geldi-(2).jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-aliyev-ile-bir-araya-geldi-(3).jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-aliyev-ile-bir-araya-geldi-(4).jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-aliyev-ile-bir-araya-geldi-(5).jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-aliyev-ile-bir-araya-geldi-(6).jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-aliyev-ile-bir-araya-geldi-(7).jpgbakan-arslan,-cumhurbaskani-aliyev-ile-bir-araya-geldi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler